3 Eylül 2016 Cumartesi

Sonuç: Sweet Summer 2016 Challenge

Yaz sona erdi. Düzenlediğimiz "Sweet Summer 2016 Challenge: 3 Ayda 15 Kitap" etkinliği de öyle.



İşte benim okuduklarım:
  • bir günde bitebilecek bir kitap: İngilizce baskısıyla Agatha Christie'den Five Little Pigs/Beş Küçük Domuz.
    (I-ıh, bu kitabı planladığım gibi 24 saat içinde bitiremedim.)
  • tekrar okuyacağın bir kitap: Etgar Keret & Asaf Hanuka'dan Pizzeria Kamikaze/Bilek Kesenler. 5/5 puan verdiğim bir çizgi romandı ve tekrar okudum.
  • her zaman gitmek istediğin bir yerde geçen bir kitap:  Agatha Christie'nin şu anda okuduğum Ordeal by Innocence'ı bu kategoriye girebilir belki. İngiltere'de geçiyor ama kasaba isimleri gerçek değil. (Kitabı maalesef yarıda bıraktım.)
  • birden fazla yazara sahip bir kitap: Krista ve Becca Ritchie'nin ortaklaşa yazdığı Addicted to You. (Kitap için yazdığım yorum şurada.)
  • başladığın bir serinin devam kitabı: Teknik olarak "devam kitabı" sayılmaz ama Harry Potter and the Cursed Child. (Kitap için Goodreads'e yorum bıraktım, okumak için tıkla.)
  • herkesin okuduğu ama senin ancak okuyabileceğin bir kitap: Kijk Niet Naar Mooie Vrouwen/Büsküviyi Çaya Yatay Bandırın. 2014'te altıncı baskısı çıkmış. En azından ilgi gördüğü iddia edilebilir. 
  • daha önce hiç okumadığın bir yazarın kitabı: فوائد گیاهخواری/Vejetaryenliğin Yararları'yla İranlı yazar Sadık Hidayet.
  • kapağını beğendiğin bir kitap: İlk kapağıyla The Martian/Marslı. (Henüz bitmedi.)
8/15! 

→ Bu kitaplar dışında hiçbir kategoriye sokamadığım Kylie Scott'ın Dirty'sine de başladım ama yarıda kestim çünkü ilk başlarda eğlenceli olsa da çabuk sıktı. Bir de ara sıra İngilizce baskısıyla Harry Potter and the Deathly Hallows/Harry Potter ve Ölüm Yadigarları'nı okudum ama ben bunu hep yapıyorum ve oturup baştan sona okumadığım için listede yer almıyor.

Siz bu yaz neler okudunuz?

2 yorum:

  1. Yaaaaa neredesin şu bloguna tekrar bir yazı yaz bakıp bakıp yeni yazı olmadığını görünce morallerim :) bozuluyor please yaz bi şeyler; )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buradayım. = ) Yorumun için teşekkürler! Fakat açıkçası içimden bloguma bir şeyler yazmak gelmiyor bu aralar. Belki daha sonra.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...