8 Temmuz 2016 Cuma

Yeni Kitap: The Unexpected Everything (by Morgan Matson)

Simon & Schuster'ın 3 Mayıs'ta yayımladığı Morgan Matson'ın The Unexpected Everything'i, Goodreads'in bu yaz okumamızı tavsiye ettiği kitaplardan oluşan en güncel blog yazısı "21 Hottest Books of Summer" listesinde yer alıyor.



Tanrım. Bu kitapların dilimize çevrilmesi yüzyıllar alıyor. Biz daha ülkemizde Morgan Matson adını geniş kitlelere duyuran 2014 tarihli Since You've Been Gone'u göremedik ama bookish gündemi takip etmek istiyorsak şimdi bambaşka bir kitabını okumamız gerekiyor. Bu romanın Türkçe yayın hakkının hangi yerli yayınevinde olduğunu bilmiyorum ama bir ara yazarın Amy & Roger's Epic Detour ve Second Chance Summer isimli eski kitapları için Ephesus Yayınları işaret ediliyordu.

Goodreads'in tavsiyesinden ve kapak görselinden de anlaşılacağı gibi The Unexpected Everything bir yaz kitabı; şu kumsalda, piknikte iyi gidecek kitaplardan. Beklenmedik manevralar ve hiç hesapta olmayan olaylarla örülü kurguda babası politikacı olan Andie'nin bir skandal sonrası tepetaklak olan hayatı anlatılıyor. Evet, kitapta köpek gezdirmeyle ilgili bir mevzu da var.

Nasıl?
Okuma listenize ekleyecek misiniz?

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...