19 Temmuz 2016 Salı

Stephenie Meyer Yeni Kitabını Duyurdu

İlk kez burada okuyorsunuz ve bu haberi size vermekten büyük bir keyif alıyorum.

Karşınızda The Chemist!


Twilight serisinin onuncu yıl dönümü şerefine çıkartılan Life and Death/Yaşam ve Ölüm'ü ve Bree Tanner'ı konu alan 2010 basımı novellayı saymazsanız, The Chemist için yazarın 2008'den bu yana altına imzasını attığı ilk özgün hikaye denilebilir.

Yazar, yeni kitabı için Jason Bourne ve Aaron Cross hayranlığından doğan bir aşk çocuğu olarak bahsediyor. Elinde tabancası ya da bıçağı olmayan, şişkin kaslarına değil de zekasına güvenen bir aksiyon kahramanıyla vakit geçirmekten de çok zevk aldığını sözlerine ekliyor.

Ne düşünüyorsunuz?
Yazarın yetişkinlere yönelik yazdığı bu yeni gerilim (thriller) kitabını okuyacak mısınız?

Meyer, bu haberle birlikte yeni web sitesinin açılışını da yaptı, merak ediyorsanız, tıklayın

4 yorum:

  1. Meyer bu sıralar pek bir aktif. Twilight günlerindeki popülaritesini mi özlüyor acaba :))
    Kitaba gelirsek de okurum gibi geliyor. Teşekkürler Vampirella :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana kalırsa paranın büyük bir rolü oluyor bu kararlarda. Herhangi bir kurgu için yazara milyonlarca dolar ödeneceğinden istediği kadar yazıp çizebilir. Yine de şu ana kadar okuduğum kitapları beni eğlendirdi ve bundan da ümitliyim. Özellikle farklı bir türde olması ilgimi çekti. Umarım bizi (olumsuz anlamda) şaşırtmaz. = )

      Sil
  2. Meyer alışveriş listesi yazsa okurum dediğim yazarlardan. Göçebe çoğu insan tarafından eleştirilse de ben türü içinde gayet başarılı bulmuş ve çok beğenmiştim. Bu kitabı da kesinlikle okurum. Haber için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Sizi bir etkinlikte mimledim!^____^ https://periodiclibrary.blogspot.com.tr/2016/07/mid-year-book-freakout-2016-edition.html?showComment=1469213130589#c3564674118826983021

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...