19 Şubat 2015 Perşembe

Müzik Alışverişi: Şubat 2015

Şu sıralar neler dinlediğimi merak edenler için.




Mesela Wu-tang Clan'in Aralık 2014 tarihli A Better World albümünden aynı ismi taşıyan parçanın yanı sıra "Ruckus in B Minor", "Pioneer the Frontier" ve "Necklace" isimli şarkıları çok beğendim.

Marilyn Manson'ın da geçtiğimiz ay yeni albümü çıkmıştı. Muhteşem bir kapağı ve promo fotoları olan The Pale Emperor. "Deep Six" tam bir sohbet konusu. (Hem intro'sunu çalmak da çok eğlenceli!) Gözümde albümün kaydadeğer bir diğer şarkısı da "Warship My Wreck".



2006'daki debut'su Food & Liquor'dan beri çizgisini bozmayan Lupe Fiasco'nun yenisi Tetsuo & Youth var bir de. O çizgiyi bozmamak kısmı önemli... "Mesela milyonlarca hayran sahibi olmak değil, dolu albüm satmak değil, radyoda duyulmak değil. Mesele, elimden gelen en iyi sanatı icra etmek." Ben, bu albümden en çok "Mural" ve "Blur My Hands" isimli şarkıları sevdim.


Tabii bunları alırken araya birkaç eski şarkı da sıkıştı. Metallica, The White Stripes, Of Monsters and Men falan filan.

Bu yazıyı hazırlarken Death Cab for Cutie'nin gelecek ay çıkacak albümleri Kintsugi'den "Black Sun" da iPod'umda kendine yer buldu.

*Bonus:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...