31 Ocak 2016 Pazar

Türkçe Edisyonu Yayımlanacak Kitaplar: Dangerous Lies ve Diğerleri

Altın yumurtlayan tavuk misali yayınevlerini zengin eden Becca Fitzpatrick'in yeni kitabı Dangerous Lies'ın ülkemizde de yayımlanacak olması önceden tahmin edilebilir bir durum. Peki bu kitapların da Türkçe baskılarıyla raflara gireceğini biliyor muydunuz?





Illuminae (The Illuminae Files #1)
by Amie Kaufman, Jay Kristoff 

These Broken Stars/Benim Uzak Yıldızım'la tanıdığımız Amie Kaufman'ın geride bıraktığımız ekim ayında piyasaya sürülen kitabı yine bir bilim kurgu ve yine bir ortak çalışma. Ancak bu sefer kitabın Türkçe baskısı GO! etiketi taşımayacak. 

A Court of Thorns and Roses (A Court of Thorns and Roses #1)
by Sarah J. Maas 



Ülkemizde DEX'in yayımlayacağı kitap, yurtdışında geride bıraktığımız senenin en başarılılarından biriydi. "Beauty and the Beast" (bizde garip bir şekilde "Güzel ve Çirkin") masalından esinlenerek yazılan bu kitap sayesinde Sarah J. Maas artık neredeyse her YA okurunun tanıdığı bir isim.


Simon vs. the Homo Sapiens Agenda
by Becky Albertalli



Becky Albertalli'nin romanı, genç yetişkin yazınında artık daha fazla yer almaya başlayan LGBT temasının en son örneklerinden biri. 

The Air He Breathes (Elements #1)
by Brittainy C. Cherry


Ülkemizde Yabancı Yayınları etiketiyle çıkacak kitap, ilk bakışta "karşı konulamayan kötü çocuklu" klişe bir NA romance gibi görünse de umuyoruz ki bizi yanıltır.

Need (Need #1)
by Carrie Jones


Zara'yı sürekli takip eden kim ve ondan ne istiyor? GO! Kitap'ın sosyal medyada duyurduğu hazırlık aşamasındaki yeni kitaplarından biri de Need. Aslında senelerdir gördüğüm ancak hiç durup yakından incelemediğim bir kitap. Ancak Goodreads'teki tanıtım yazısının merak uyandırdığı da bir gerçek. 

Bunların dışında All the Bright Places ve perşembe günü tanıttığım The Love That Split the Wold gibi yerli yayınevlerinin tercüme hakkını satın aldığı daha birçok kitap var. Eminim birkaç tanesi sizin de kulağınıza fısıldanmıştır. 

Hangileri ilginizi çekiyor?
Hangilerini okumak istiyorsunuz?

Şimdiden keyifli okumalar.

3 yorum:

  1. Oo Illimunae geliyormuş!! Süper haber, teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet! = ) Hakları satın alınmış fakat hangi yayınevinin aldığını duymadım. *fingers crossed*

      Sil
  2. Six of Crows bayağı popülerdi onun da yakında alınır gibi

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...