20 Temmuz 2017 Perşembe

Harry Potter Serisine Yeni Kitaplar Ekleniyor

Para makinasına... öhöm! Harry Potter serisine Harry Potter: A History of Magic ve Harry Potter: A Journey Through A History of Magic isimli iki yeni kitap bağlanıyor. 



Harry Potter: A History of Magic, okurları Hogwarts'ta işlenen Simyadan İksire, Bitki Bilimden Sihirli Yaratıkların Bakımına kadar birçok derse davet edecek. Harry Potter: A Journey Through A History of Magic ise J.K. Rowling'in daha önce hiçbir yerde yayımlanmamış çizimlerine ve taslaklarına yer verecek. Kitapta ayrıca Jim Kay'in illüstrasyonları ve British Library (Britanya Kütüphanesi) arşivinden çıkartılan objeler de bulunacak. Her iki kitap da 20 Ekim'de okurların karşısında olacak.

Ne düşünüyorsunuz?
Kitapları okumak istiyor musunuz?

3 yorum:

  1. Rowling, Harry Potter için hoş bir açık dünya yarattı aslında. Farklı karakterlere, farklı hikayelere gebe bir dünya. İlla ''Harry Potter'' çevresinde dolanılma zorunluluğu yok. Ölüm Yiyenlerin tarihçesini anlatan bir kitap olabilir; dumbledore başlı başına bir hikaye zaten.. örnekler çoğaltılır.

    Netice itibariye her halükarda peynir ekmek gibi gider diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  2. İsterse trilyonlar, milyonlarca trilyonlar kazansın, harry potter evrenine yeni kitaplar eklediği sürece bi ömür okurum ben ��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "J.K. Rowling, A4 kağıdına büyük harflerle Harry Potter yazsa bile satın alırım," gibi bir düşünce bu. Sürekli yeni kitap, yeni film derken çoktan bitmiş bir öyküyü ısrarla sonsuza kadar uzatmanın bir anlamı yok. Üstelik her yeni ekleme bildiğimiz ve sevdiğimiz öyküyü değiştiriyor. Ben, eski kitapları tekrar okumayı ve hepsi iyi birer film olmasa da eski filmleri tekrar izlemeyi tercih ederim.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...