17 Nisan 2012 Salı

Haber: "Juliet Immortal"ın Devam Kitabı Hazır

Juliet Immortal/Ölümsüz Juliet, Shakespeare'in tüm dünyada sayısız kez sahnelenen, akademisyenler ve sanatçılar tarafından binbir şekilde ele alınan, kurcalanan eserlerinden birinin, Romeo ve Juliet'in fantastik bir yorumuydu.



This time Romeo takes center stage and gets one chance, and one chance only, to redeem himself.

Serinin ilk romanı, tüm olayları Juliet'e odaklanarak anlatıyor, Juliet'in ihanete uğradığını vurguluyor ve zaman zaman Romeo'yu canavarlaştırıyordu. Romeo Redeemed isimli ikinci kitap ise sahneyi Romeo'ya bırakıyor.

384 sayfadan oluşan kitap, 9 Ekim 2012'de ABD'de satışa sunulacak.


*An itibarıyla, TÜRKÇE tercümesinin yayın tarihine ilişkin bir bilgi bulunmuyor.

4 yorum:

  1. Bu yazıyı paylaştığında 2012miş . Yıl 2014 ama hâla bu kitabın türkçesi çıkmadı Üzücü bir durum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet. Kitabı ve yazarın tarzını sevmiştim ama asla devam kitabı gelmedi. Yeterince popüler olmadığı için devam etmeye çekindikleri serilerden.

      Sil
  2. yıl oldu 2019 ve 7 yıldır gözlerim yollarda. 2020'ye giricez!Bu kadar güzel bir kitabı okuyamamak cidden beni çok üzüyor.Ölümsüz Julieti okurken gözyaşlarımda boğulmuştum ve bu kitapta depresyona sürüklenmek gibi bir hayalim vardı, bu kitabı bu kadar sevip okuyamamak cidden kırıyor. umarım daha çok beklemeye gerek kalmadan bir yayın evi bu konuya el atar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yazarın pek şansı olmadı ülkemizde. Benim ilk çevirim de ona ait bir kitaptı (Dead on the Delta) ama iptal edildi, basılmadı. Bu da belki güzel bir kitaptı ama bize hiç ulaşmadı. Yerli yayınevlerinin politikası bu; ilk kitabın satış adedine göre tamam ya da devam. Ortalık yarım kalan seri kaynıyor.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...