19 Şubat 2013 Salı

Alışveriş Notları: "Prophecy of the Sisters", "Warm Bodies" ve Diğerleri

Bu seferki alışveriş notu konusu, aslında iki ayrı kitap alışverişini kapsıyor.




  • Prophecy of the Sisters (by Michelle Zink)

  • Breathing Underwater (by Alex Flinn)

  • Warm Bodies/Sıcak Bedenler (by Isaac Marion)

  • Peter Pan (by J. M. Barrie)


İlk olarak 14 iş günü önce aldığım (bu sefer biraz daha beklettiler!) BWB kitaplarım geldi. Teki ciltli (The Prophecy of Sisters) ki muhteşem bir kapağı ve sırtı olduğunu düşünüyorum. Daima şu yurt dışındaki mezarlıklardaki heykelleri beğenmişimdir! Diğer kitap ise çok sevdiğim Alex Flinn'in 2001 basımı, ciltsiz bir romanı. Breathing Underwater, henüz Beastly ile adını duyurmadığı dönemden. (Fakat ilk defa, aldığım kitabın kapağı farklı geldi. Ellerinde istediğim edisyon olmadığı için para iadesi yapıyorlar ve kitabı da geri istemiyorlar! Süper.) Bu iki kitabı toplam 13.96$'a aldığımı da belirteyim. (Ucuzluğu kim sevmez?)


İkinci alışverişimi ise Hepsiburada'dan yaptım. Bu alışverişe vesile olansa "15 lira ve üzeri alışverişlerde kargo bedava" banner'ıydı. (Kargo ücreti ödemekten tiksiniyorum.) Warm Bodies/Sıcak Bedenler (DK'den uzun süre önce çıkmıştı), Peter Pan (tabii ki tam metin!) ve bir de klasik aldım. (Eh, onu da merak eden çıkarsa diye buraya yazıyorum: A Farewell to Arms/Silahlara Veda.)

6 yorum:

  1. Harikalar. Keyifli okumalar. :)

    YanıtlaSil
  2. Warm Bodies sipariş sepetimde alıcam!! :D

    YanıtlaSil
  3. A Farewell to Arms'ı buradan yazmayacak bile olsa, fikrini merak ederim doğrusu, ben bir türlü sevemedim Hemingway'i, sevmeyi çok istedim ama tüm çabalarıma rağmen olmadı, bunu önermişlerdi en son bana da denemem için.

    YanıtlaSil
  4. Kapak beni biraz huzursuz etmişti ama ben de almaya karar verdim ve aldım. Önemli olan kapağı değil ama son dönemde böyle bir kapak çılgınlığı yaşıyoruz. = )

    YanıtlaSil
  5. 2012 içinde (çok da geç kalarak) The Old Man and the Sea/Yaşlı Adam ve Deniz'i okumuş ve çok beğenmiştim. Biraz ona öykünen kitabın filmi bile bu sene Akademi Ödülü aldı, bkz. Life of Pi/Pi'nin Yaşamı. = ) Kısaca, Hemingway ilgim o kitapla başladı.

    Bu kitaba da heves ettim bakalım! Umarım beğenirim.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...