16 Ağustos 2013 Cuma

Okuma Listesi: "Ink", "The Rose Throne" ve "Saving June"

Yaz bitmeden okuma listemde olan e-kitaplardan üç tanesini sırayla okumak istiyorum. Hangilerini gerçekten okuyacağım ve daha önemlisi blogumda işleyeceğim belli değil ama olsun! Bu minik planım için seçtiğim kitaplara birlikte göz atalım.


Ink (by Amanda Sun)


ink-Vampirella


Shizuoka, Japonya'da geçen Paper Gods serisinin 326 sayfalık ilk kitabı Ink'de Japon kültürü ve mitolojisi iç içe. Sanırım sırf bu cümle içinde aktardıklarım için bile okunabilir! Japonlara, her şeyden önce dünyanın geri kalanından yüzlerce yıl "ileride" yaşamalarına rağmen hala binlerce yıl öncesinde şekillenen geleneklerini yaşattıkları için hayranım.


The Rose Throne (by Mette Ivie Harrison)


the-rose-throne_VampirellaninGuncesi


Egmont USA'in sene içinde yayımladığı The Rose Throne fantasy romance olarak adlandırabileceğimiz türden bir roman. Mette Ivie Harrison'ın birçok genç yetişkin romanı olmasına rağmen bu okuyacağım ilk kitabı olacak.


Saving June (by Hannah Harrington)


saving-june_VampirellaninGuncesi


Daha önce Speechless isimli romanını okuyup beğendiğim Hannah Harrington'ın 2011'de yayımlanan Saving June'u, her şeyden önce bir yol romanı ve yolculuk California'ya. Kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan gençlerin yaşadığı gerçek problemlere değinmekte başarılı olan yazarın beni bu kitapta hayal kırıklığına uğratma riski düşük.

5 yorum:

  1. Bir Japon hayranı olarak Ink kitabını çok merak ettim, yorumunu bekliyorum *-*

    YanıtlaSil
  2. Yorumun için teşekkür ederim. Ben de Ink'e öncelik vermeyi düşünüyorum. = )

    YanıtlaSil
  3. Hepsinin konusu birbirinden ilginç ama Ink'e öncelik vermene çok sevindim :)
    Bir ara Japon kültürüne ve mitolojiye kafayı takmış durumdaydım ama romanlar dışında bilgi veren kitapları açıkçası okuyamadım :p İnternetten de ancak yarım yamalak bilgiler edinebildim bu yüzden yorumun için her zaman olduğu gibi takipteyim :)

    YanıtlaSil
  4. Takip ettiğin için teşekkür ederim. = ) Sanırım, elimdeki kitabı bitirince başlayabilirim.

    YanıtlaSil
  5. Çok sevinirim *-* Teşekkürler!

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...