26 Nisan 2014 Cumartesi

3 Blogger ile "Kıyamet Anında Yanımda"

FanboyunGunlugu'nden Alican ve TKKB-Bookowski'den E. Chainey ile birlikte yeni bir etkinlik düzenledik. Etkinliğimize ilham veren, Alican'ın Harper Teen'in EpicReads blogunda gördüğü bir yazıydı. Kısaca bu etkinlikte dünyanın sonu geldiğinde ya da büyük bir felaketin ortasında yanımızda olmasını isteyeceğimiz kurgusal karakterlerden bahsedeceğiz.  Katılmak istersen, konuyu blogunda işleyebilir ya da yorum olarak cevaplarını gönderebilirsin.



İşte genç yetişkin romanlarını düşünerek oluşturduğum takım:

Bir vampir, bir cadı, bir hayalet ve iki insan.

Edward Cullen (Twilight/Alacakaranlık)



Süper hız, süper güç, süper duyular gibi muhteşem özellikleri bir yana, Edward'ı seçmemin asıl nedeni, zihin okuyabilmesi. Böyle kötü günlerde, özellikle de bir felaket söz konusuysa, insanlar panikler ve yaşam savaşı adına birbirlerine zarar vermeye kadar giden bir dünya kötü kararlar verebilirler. Kime güveneceğini asla bilemezsin. İşte bu noktada zihin okumak, gayet faydalı olurdu. Seni seçtim Eddie. = )

Minerva McGonagall (Harry Potter)



Muhteşem bir cadı ve olay çıkarsa, cansız nesneleri bile saldırıya dahil edebilir. Dahası, dikkat çekmemek için kediye dönüşüp "stealth action" işler yapabilir. = )

Anna Karlov (Anna Dressed in Blood/Anna Kan Giyinmiş Kız)


Üçüncü tercihim, yine supernatural bir varlık olan hayalet Anna. Uyurken seni koruyabilir, havada süzüldüğü için senden çok daha hızlı hareket edip etrafı kolaçan edebilir, düşmanlarının ödünü patlatır. Faydalı. 

Aspen Leger (The Selection/Beni Seç)



Sevdiklerini korumak için her şeyi göze alabilecek fedakar bir insan. Tam bir şövalye. Böyle anlarda sana hep destek olacak güvenebileceğin biri

Alex (Ashes/Küller)



Kick-ass. Böyle kötü günlerde ne yapılacağını az çok bilen, dağılmayan, güçlü duran birisi lazım olur. Zır zır ağlayıp bunalıma girecek kitap karakterleri arasından seçmek zor olmadı. = )

4 yorum:

  1. Minerva! Candır ya çok severim kendisini <3

    YanıtlaSil
  2. Minervağğğ *_* Liste güzel olmuş, bizimkilerle iyi çekişirlerdi. :D

    YanıtlaSil
  3. harry potter sev(e)meyen tek kişi benim sanırsam :)

    YanıtlaSil
  4. Biri dışında hiç okumadım ama McGonagall'ı filmlerden seviyorum :D Edward'ı sevmediğim için bir şey diyemem ama şu Anna'yı merak ettim (:

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...