23 Ağustos 2014 Cumartesi

Türkçe Edisyonu Hazır: "Hidden" (by Sohpie Jordan) ve Diğerleri

Bu yazımda Türkçe baskısına kavuşan dört yeni genç yetişkin romanından bahsedeceğim. 



İlk olarak Firelight/Ejder Ateşi serisinin son kitabına değinelim. Hidden/Ejder Gecesi, orijinal kapağıyla satışa sunuldu. Kitap, 264 sayfa ve etiket fiyatı 20 lira. Serinin ilk kitabını okumuştum ve hiç fena değildi. Seriye devam ediyorsanız, tamamlamanın zamanı geldi. 



Bir seri bitiyor, diğeri başlıyor. Anew/Sil Baştan, Chelsea Fine'ın The Archers of Avalon isimli serisinin ilk kitabı. Pegasus Yayınları'ndan çıkan kitabın etiket fiyatı ise 25 lira. Dikkat: Aşk üçgeni içerir. = )


Bu yazıdaki kitapların belki de en az bilineni Elizabeth Knox imzalı The Dreamhunter Duet serisinin ikinci ve son kitabı Dreamquake/Rüya Depremi. 27 Ağustos'ta raflara girecek kitabın etiket fiyatı 25 lira.


Zamanında yurtdışından getirtip okuduğum Tiger's Curse, Artemis Yayınları tarafından dilimize kazandırılıyor. "Kaplan Laneti" ismi ve muhteşem orijinal kapağıyla satışa sunulacak kitap hakkında yorumum ise burada. İkinci kitap Tiger's Quest'i ilk kitap kadar beğenmediğim için seriyi yarıda bırakmıştım. Onunla ilgili görüşlerim de burada

Keyifli okumalar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...