23 Eylül 2014 Salı

"Saraydan Hikayeler" Çekilişi!

*Güncelleme: Yarışma bitmiştir.

İşte bu yeni çelişi kazanan okurun ödülü The Selection Stories: The Prince and the Guard/Saraydan Hikayeler: Prens ve Muhafız olacak. Henüz okumadıysan ve okumak istiyorsan, bana kitabı neden istediğini söyle ve adaylar arasına katıl.



Yapman gereken başka hiçbir şey yok.  

Gerçekten yok. = )

Kurallar:


1. Çekiliş bittiğinde kazanana e-posta adresinden ulaşacağım. Bu nedenle, yorum atarken e-posta adresinizi ilgili alana girin ya da belirtin.
2. Çekilişe Türkiye'nin her yerinden katılabilirsiniz.
3. Yaş sınırlaması yoktur.
4. Gönderim esnasında yaşanabilecek sıkıntılarda sorumluluk kabul edemeyeceğim. (Kitap, özel bir kargo şirketiyle gönderilecektir.)
5. Çekilişe 7 Ekim 2014'e kadar katılabilirsiniz.

10 yorum:

  1. Kitabı istiyorum çünkü serisini okudum ve doğal olarak bu kitabı da merak ediyorum :D
    der.en.demir@hotmail.com

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, izleyicinizim. Kitap okumayı çok seviyorum ve bu kitabı daha önce okumadığım için okumak istiyorum :)
    prhnnc@hotmail.com

    YanıtlaSil
  3. Yakışıklı prensimizin kendisini okumak istiyorum. E her insan favori karakteri hakkında daha fazlasını bilmek ister değil mi ? Hem belki muhafızımıza da ısınabilirim umutlu muyum bu konuda değilim ama olsun ...

    hilal_55_17@hotmail.com

    YanıtlaSil
  4. Merhaba,
    Daha önce okumadığım bir tarzda kitap olduğu için merak salmış durumdayım. Artık değişiklik yapmak istiyorum ve bu değişikliğe bununla başlamak istiyorum :)
    elcnozblr@gmail.com

    YanıtlaSil
  5. Bu kitabı bir çok youtube da tanıtımını bir çok ta blog yazısını okudum. Tüyap gelsede alsam dediğim kitap. Ama tüyaptan alacağım o kadar kitap var ki bu listeden çıkmak zorunda kaldı. Umarım ben kazanırım. Umarım bu kitap benim olur. yaren.durmus@hotmail.com

    YanıtlaSil
  6. Kitabı daha önce okumadım ve açıkçası çok merak ediyorum. Umarım benim olur :)
    ragdeg@outlook.com
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Maxon'u da kalbimin bir köşesine kazımak istiyorum. isilesercan98@gmail.com

    YanıtlaSil
  8. Bu kitabı istiyorum çünkü ben bir kitap kurduyum ve kendi kütüphanemi oluşturuyorum ve bu kitabı okumak ve bu kitabın kütüphanemde bulunmasını istiyorum.

    Hatice Kartal
    E-Mail:hatice_tamdeger@hotmail.com

    YanıtlaSil
  9. Önceki 3 kitapta America'nın neyi, nasıl düşündüğünü öğrendik. Fakat yaşananların Maxon ve Aspen için neler ifade ettiğini öğrenmezsek bu Seçim'in ne anlamı kalır? Aynı hikayeyi 5'ten değil de 1'den ve 6'dan okumayı istiyorum. Farklı bakış açıları beni hep cezbetmiştir. pillikutuphane@gmail.com

    YanıtlaSil
  10. Serinin ilk iki kitabını okudum ve üçüncüsüne geçmeden Maxon ve Aspen'in hikayelerini de okumak istiyorum. Aynı zamanda, kitapta yazarla yapılmış röportajlar olduğunu biliyorum, en çok merak ettiğim de bu. Her zaman yazarlarla kitapları, kitaplarını yazış süreçleri hakkında yapılan söyleşi ve röportajlara ayrı bir ilgim olmuştur. :)
    yenicezeynepebrar@gmail.com

    Bu arada, sizi mimledim! :)
    http://ikikizinkitapligi.blogspot.com.tr/2014/10/mim-7-book-challenge-tag.html#more

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...