21 Mart 2015 Cumartesi

Türkçe Edisyonu Yayımlanan Yeni Kitaplar: Insignia (by S.J. Kincaid) ve Diğerleri

Ülkemizde devam eden ve tamamlanan genç yetişkin serilerini gördükçe mutlu oluyoruz ya işte bizim için birkaç sebep daha. 



Divergent/Uyumsuz serisinin üçüncü kitabı Insurgent/Kuralsız, film uyarlamasına özel kapağıyla satışta. Kitabın, tercihinize göre ciltli ya da ciltsiz baskısını alabilirsiniz. Aynı şekilde yine filmiyle gündeme gelen serilerden James Dashner'ın The Maze Runner/Labirent serisinden The Kill Order/Ölüm Emri de okurlara sunuldu.

Şimdi sırada sürpriz bir kitap var: Insignia. Sürpriz diyorum çünkü bu kitabın dilimize çevrileceğini hiç duymamıştım. Oysa ki laf ne kadar hızlı yayılır bilirsiniz. Orijinal ismi ve kapağıyla önümüze gelen kitap Ender's Game/Ender'in Oyunu hayranlarına tavsiye ediliyor.

Carrie Ryan'ın The Forest of Hands and Teeth/Diriliş serisinin üçüncü kitabı da The Dark and Hollow Places/Karanlıklar Şehri olarak karşımızda.

Son olarak, Anna Carey'nin Once/Kum Şehri ve hatırı sayılır bir hayran kitlesi olan adult paranormal romance yazarı Sherrilyn Kenyon'ın Kiss of the Night/Gecenin Öpücüğü kitaplarının raflara girdiğini de belirteyim.


Şimdi gelelim el yakan fiyatlara:
  • Insurgent/Kuralsız (Filme özel baskısı): Ciltli 29 lira, ciltsiz 25 lira
  • The Kill Order/Ölüm Emri: 28 lira
  • Insignia: 25 lira
  • The Dark and Hollow Places/Karanlıklar Şehri: 28,50 lira
  • Once/Kum Şehri: 25 lira
  • Kiss of the Night/Gecenin Öpücüğü: 26 lira
Hangilerini okumayı düşünüyorsunuz? Şimdiden herkese keyifli okumalar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...