9 Nisan 2016 Cumartesi

Yeni Kitap: The Crown's Game (by Evelyn Skye)

Vika  Andreyeva kar yağdırabilir ve isterse külü altına çevirebilir. Nikolai Karimov ise duvarların ardını görebilir ve büyülü köprüler yaratabilir. Onlar Rusya'daki tek büyücülerdir ve Osmanlı İmparatorluğuyla Kazak tehdidi altındaki II. Nikolay'ın yanında güçlü bir büyücüye ihtiyacı olacaktır. Böylece, "the Crown's Game" başlar; yani, kazananın mevkiye kavuşacağı, kaybedenin ise canından olacağı kadim büyücü düellosu. 



Son günlerde genç yetişkin yazınında başlığında "crown" kelimesi geçen kitaplar görüyoruz. Böyle bir trend var. Bunlardan biri de bir zamanlar C.I.A.'den iş teklifi aldığı belirtilen yeni yazar Evelyn Skye'ın The Crown's Game'i. Ancak kitabın konusu ilgimi çekmedi değil.

"Good" After a long pause, the tsar rose from his wooden throne. "Then let the Crown’s Game begin." 


Ülkemizde de yayımlanan An Ember in the Ashes/Küller ve Kor kitabının yazarı Sabaa Tahir'in de önerdiği kitap, özetlediğim kısımdan anlayacağınız üzere sadece fantastik değil tarihi roman özellikleri de taşıyor ve Goodreads'teki tanıtım yazısına şöyle bir bakacak olursak, birbirlerini öldürmeleri gereken iki genç insanın zamanla birbirlerine bağlanmalarını anlatıyor.

Nasıl?
İlginizi çekti mi?

Kitap Balzer + Bray etiketiyle 17 Mayıs'ta ABD'de yayımlanacak. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...