28 Mayıs 2016 Cumartesi

Da Vinci Şifresi Genç Yetişkin Romanı Oluyor

Birçoğumuz için bir guilty pleasure olan Dan Brown'ın Robert Langdon serisinin dünya çapında olay yaratarak seksen iki milyondan fazla satan ikinci kitabı The Da Vinci Code/Da Vinci Şifresi, genç yetişkin baskısıyla okurlara sunulacak.




8 Eylül'de Birleşik Krallık'ta, 13 Eylül'de ise ABD'de yeni bir kapakla karşımıza çıkacak kitap, gençlerin rahatlıkla okuyabileceği şekilde güncellenmiş bir metne sahip. Orijinal kurguya sadık kalınarak düzenlenen roman, hem annesi hem de babası eğitimci olan yazarın, gençlere tarih sevgisi aşılamayı umut ettiği bir proje.

It is my sincere hope that this adaptation of The Da Vinci Code sparks in young adults the same thrill of discovery that I feel while exploring hidden history and the mysteries of the world we live in. (Dan Brown)

Ne düşünüyorsunuz?
Okumak ister misiniz?

5 yorum:

  1. Ortaokul 6. sınıftayken bir hevesle alıp ağır geldiği için bıraktığım kitap, hala da okumadım maalesef. Elimde orjinali varken yeni versiyonunu almam muhtemelen ama ortaokul ya da lisede olsam merak edip okurdum muhtemelen. ^.^

    YanıtlaSil
  2. Tam olarak anlayamadım ben sevgili vampirella. Konu aynı olucak ama karakterlerin yaşı biraz daha mı küçük olucak genç yetişkin türünde çıkacağı için?
    Orijinalini severek okumuştum. Bunu da okurum gibime geliyor :>

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de severek okuyorum Dan Brown kitaplarını. Elimde değil. = ) Karakterler hakkında henüz bir açıklama yok. Şu anda bu yeni baskının kısaltılmış bir versiyon olacağını biliyoruz sadece.

      Sil
    2. Anladım, teşekkürler:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...