6 Şubat 2013 Çarşamba

Keşfedilecek Kitaplar: 1. Bölüm

Hepimiz popüler serileri okuyoruz. Şimdi biraz araştırma yapıp, saklı hazineleri keşfetme zamanı. Kim bilir, belki içlerinden biri bizi unutamayacağımız bir dünyaya konuk eder.



Unwind/Iskarta (by Neal Shusterman)

Bilim kurgu türündeki Unwind serisinin ilk kitabı Tudem etiketiyle Türkçe olarak yayımlanmış fakat adını pek duyuramamış. Aslında, seri toplam üç kitaptan oluşuyor ve bir de hikaye formunda ek kitabı bulunuyor.

Thirteen Days to Midnight/Gece Yarısına On Üç Gün (by Patrick Carman)


Jacob Fielding'in kulağına fısıldanan "üç küçük sözcük" hayatını değiştiriyor. Fakat biz bu kelimelerin ne anlama geldiğini bilmiyoruz. Çünkü karşımızdaki görmezden gelinmiş bir diğer kitap!

The Goose Girl/Kaz Çobanı (by Shannon Hale)


Kiersten White'ın "sert kızlar" listesinde yer alan Ani'nin öyküsünü anlatan  kitap, Goodreads'de 4.21'lik müthiş bir puan ortalamasına sahip.

Eklemek istediğin, herkesin bilmesi gerektiğini düşündüğün genç yetişkin kitapları varsa, yorum olarak yazabilirsin. Dilersen, aynı konuyu kendi blogunda işleyebilirsin.

2 yorum:

  1. İlk önce böyle bir çalışma tüm okurlar için çok iyi. İşte benim keşfedilecek kitaplarım: http://sihirlikitap.blogspot.com/2013/02/kesfedilecek-kitaplar-1-bolum.html

    YanıtlaSil
  2. ıskartayı bir çırpıda yalayıp yuttum ama devamı gelmedi resmen kafayı yedim

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...