19 Mayıs 2013 Pazar

Lissa Price İmza Günü & Sohbet

DEX'in düzenlediği ve ülkemizde ilk defa bir genç yetişkin yazarını ağırladığımız bu muhteşem etkinlik benim için iki kere önemli. Çünkü yazarla tanışıp sohbet edebilmenin ve imzalı kitabına sahip olmanın yanı sıra Vampirella'nın bazı hayranları da oradaydı. Eğlenceli anlar yaşandı ve sevenlerimin uzattığı birkaç "Beni Seç" kartpostalını memnuniyetle imzaladım. 
Harikasınız kızlar. = )



İstanbul Trump Towers AVM'deki D&R'da gerçekleşen etkinliğe birkaç dakika önceden vardığımda 35-40 kişilik bir sırayla karşılaştım. Henüz Lissa Price ya da DEX ekibi gelmemişlerdi. Hemen kitabı satın alıp kuyruğa girdim, neyse ki erken geldim diyordum. Çünkü ilerleyen dakikalarda kuyruk büyüdü de büyüdü. Sonra bir anda kendimi ilk sırada buldum. = )



Lissa, çok canı yakın ve hoşsohbet biri. Kitabını imzaladığı herkesle ilgilendiğini gözlemledim. Ayrıca, yanında getirdiği ve kitap kapağını tasarlayan sanatçının özel olarak hazırladığı damga ile her kitabın ilk sayfasını damgaladı. Ona birçok arkadaşımın bugün buraya gelmek istediklerini ama gelemedikleri, herkesin selamını getirdiğimi ve ülkemize geldiği için çok teşekkür ettiğimizi söyledim.



Lissa'ya ayrıca, genç yetişkin edebiyatını çok sevdiğimizi ama nedense hiçbir yazarın ülkemize gelmediğini söyledim. (Belki gidip arkadaşlarına söyler!) Tabii ki blogum hakkında da konuştum ve henüz kitabını okuyamadığımı söylediğimde "Hiç sorun değil! Sen blogger'sın, meşgul bir insansın!" dedi. İşte blogum aracılığıyla sizlere iletmemi istediği cümleleri:

"Hayranlarına söyle, burada bulunduğum için çok mutluyum. Türkiye'de öylesine sıcak bir şekilde karşılandım ki! Biliyorsun, otuz küsur yayınevi ile çalışıyorum, bir gün haydi yapalım dedik ve bu etkinliği yaptık. Burada olmak muhteşem."



Lissa umuyorum ki diğer yazarların da ülkemize gelmesine vesile olacak. Tabii ki yapmamız gereken kitaplarını satın alarak hem yazarlara hem de DEX'e desteğimizi göstermek.

Bu yazı burada bitiyor ama sonuna kadar okuyanlar için DEX'in de katkılarıyla bir sürprizim var! Aşağıdaki fotoğrafta gördüklerinden sadece bir tanesin benim, diğer her şey senin olacak! = ) Takipte kal.



5 yorum:

  1. Çok güzeldii :D Vampirella imzalı kartpostalım Beni Seç'in arasında :D

    YanıtlaSil
  2. Mertcan Ölçer19 Mayıs 2013 21:36

    AAAAAA :'(((((((((((((((((((((((((((((((((((((
    KEŞKE GELEBİLSEYDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMM
    AAAAAAAA
    *SPAM'IN DİBİNE VURDU*
    :'(
    Olsun, okay. :'( :'( :'( Çok güzel!

    YanıtlaSil
  3. Seni görenlerden biri de benim :)
    Çok genç gösteriyorsun :)

    YanıtlaSil
  4. bayankitapkurdu29 Mayıs 2013 20:57

    Neden Beni Seç?

    YanıtlaSil
  5. Türkçe'ye çevirdiğim için. = )

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...