2 Ağustos 2013 Cuma

Vampirella'nın Kitap Kulübü #01: "Mekanik Melek"

İlk kitap kulübü etkinliğine hoş geldiniz! = )




Bu merkez sayfada, 1 hafta (02 Ağustos Cuma-09 Ağustos Cuma) boyunca birlikte okuyacağımız Clockwork Angel/Mekanik Melek ile ilgili aktiviteler yer alacak. Birçok kişi kitabı daha önce okumuş olabilir (bu gruba ben de dahilim) fakat ilk defa birlikte okuma ve yorumlama şansını elde edeceğiz.


Önemli Soru: Nasıl Katılabilirsin?

Öncelikle, tüm okurlar etkinliklere davetlidir! Blogger olan arkadaşlar, isterlerse bloglarında konuları işleyip link olarak feedback iletebilirler. Blogu olmayan arkadaşlar, direkt yorumlarla etkinliklere katılabilirler. (Daha önce söz verdiğim gibi bu yorumlardan oluşan bir seçki de blogumda yer alacak.)

*Aşağıdaki "aktivite tablosu" her gün güncellenecek, yani kontrol etmeyi unutmayın! Listeye link eklendiğinde aktivite resmen başlamış olacak, yani linke tıkladıktan sonra açılan yeni sayfada yorumlamaya başlayabilirsiniz. (Aktivitede istenmediği sürece, "tüm kitap hakkında" detaylı yorum atmayın lütfen.)

Haydi, okumaya başlayalım!


Aktivite Tablosu:

1. Beklentiler: Düşük/Yüksek (Aktif!)
2. Soru&Cevap: İlk 3 Bölüm (Sadece "Giriş + 3 Bölüm: 92. sayfaya kadar" olan kısım) (Aktif!)
3. Mekanik Melek ve İki Şehrin Hikayesi (Aktif!)
4. Will Herondale (Aktif!)


İyi Eğlenceler!


1 yorum:

  1. Mertcan Ölçer5 Ağustos 2013 14:52

    Çok güzel ya. :D Ben sen 91e kadar okuduysan oraya kadar okuyup bırakıyorum, öyle yapılıyor değil mi? :( İlk defa katıldığım için tabi...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...