2 Eylül 2013 Pazartesi

Romandaki Gibi: "Always"

"Bunca zaman sonra, öyle mi?"
"Her zaman," dedi Snape.

(Harry Potter ve Ölüm Yadigarları, 33. Bölüm, sayfa 626.)

Harry Potter evreninde Severus Snape'in ölümsüz aşkını anlatan simgeleşmiş always sözüne yönelik tasarımlara göz atalım.











8 yorum:

  1. Derin Okyanus2 Eylül 2013 21:45

    Ahh ahh nerede böyle sadık erkek :p
    Çok pis harcadılar adamı ya. Ben seviyordum Snape'i.

    YanıtlaSil
  2. Evet, J.K. Rowling onun için bayağı acıklı bir hikaye yazmış. Asla aşkına kavuşamayan adam. Her gün tek aşkının başka birini tercih ettiğini hatırlatan çocuğunu görmek zorunda kalan adam. Sonra, yine kendi duygularını geri plana itip o çocuğu koruyan fedakar adam. = ) Ben de Snape'in büyük bir hayranıyım.

    YanıtlaSil
  3. AHHHH Snape diyorum! hiç romantik bir kişiliğim olmasa da cidden aşık olduğum iki kitap karakterinden ilkidir kendisi <3 benim zaten trajik sonlu karakterlere ilgim bilinir ama Snape in hikayesi gerçekten insana Lily onu seçseydi de Harry hiçi doğmasa da olurdu dedirticek cinstendi (çok da sık değil o zaman seri olmazdı!-gerçi her zaman ana karakter Neville olsaydı seri nasıl olurdu diye merak etmişimdir :) ayrıca Snape de bu kadar yıl acı çekmeden sahip olunamayacak bir yürek vardı, insanın sevdiği birini öldürmesi de hiç kolay değildi.. Jo gerçekten de yazmış.

    YanıtlaSil
  4. Neville, sonradan sonraya derinlik kazanan bir karakterdi; şimdi geriye dönüp bakınca ilk kitaplardaki "komik çocuktan" öte bir şeyler görüyor insan.

    Snape-Lily ilişkisi ise gerçekten başlamadan bitmiş gibi duruyor. Acaba Lily ile sevgili olsalardı, en azından bir süre için olaylar nasıl gelişirdi? = ) Bu düşünceler ışığında harika fan fiction'lar yazılabilir.

    YanıtlaSil
  5. aynı fikirdeyim ve Neville hakkında düşünmüş tek insan olmadığıma sevindim :) ama cidden insan Lily ile Snape in nasıl bir çift olacağını düşünmeden edemiyor...

    YanıtlaSil
  6. İnanamıyorum mükemmel :0 Severus Snape aşığıyımdır ve bunlardan bi tanesi bende olsa napardım bilemiyorum. :)

    YanıtlaSil
  7. ya bu kolyeleri nereden temin edebiliriz mailim dilarababurhan@hotmail.com yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
  8. Google'dan aratmalı diyorum. Bir de eBay'e bakılabilir belki.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...