27 Eylül 2013 Cuma

Yeni Kapak Tasarımı: The One

Evvela bu blogda.



The Selection/Beni Seç serisinin üçüncü ve son kitabı The One için tasarlanan kapak MTV Hollywood Crush aracılığıyla tanıtıldı.

Nasıl? 


*Bonus: MTV'nin haberine tıklarsan, The Selection Stories isimli ek kitabı da görebilirsin. Bu kitapta aslında e-kitap olarak planlanan "The Prince" ve "The Guard" öyküleri yer alıyor.

7 yorum:

  1. Kıera Cass ın kaleme aldıgı beni seç serisinin diğer kitapları olan beni seç ve elit ı okumuştum.Kitap tasarımları birbirinin devamı gibi olgunu için cok houma gitmişti.Bu kitap tasarımı da sanki kraliyet taht gelenegini sürdürüyor.Serinin konusunu yansıtıyor bir bakıma sırasıyla seçilmiş,elenmiş havası yaratıyor.Kıskanılacak türden bir tasarım sade,şık ve göze hitap eden :) Umarım serinin son kitabı olan the one beklediğim gibidir.:)

    YanıtlaSil
  2. Kapak her zamanki gibi çok hoş. Ama içi... onu bilemeyeceğim. Cass bende çoğu zaman hayal kırıklığı yaratıyor ama yine de takipteyim.

    YanıtlaSil
  3. Evet, kapak tasarımı konusunda tutarlı davranmaları benim de hoşuma gitti. = )

    YanıtlaSil
  4. Bir yazarın herkese hitap etmesi mümkün değil ama benim için ilk iki kitap da bir çırpıda okunan, easy read'in hakkını veren romanlardı. İlk kitabı, ikinci kitaptan daha çok beğensem de ikinci kitaptaki Illéa tarihi ve Maxon'ın aile içinde yaşadıkları kitaba farklı katmanlar eklemiş ve romance ile distopyayı harmanlamada iyi bir iş çıkartmıştı. Bakalım son kitapta neler olacak! = )

    YanıtlaSil
  5. Tasarım harika!Seri güzel ayrıntılar renk katmış yeni kitabı sabırsızlıkla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  6. bu serinin ilk iki kitabını okudum muhteşem ama en güzeli elitti kapak tasarımı olarak beni seçi beğendim kesinlikle okumuyanlara öneririm.kitap okumayı sevmeyenler bu seriyle kitap alışkanlığını kazanır.

    YanıtlaSil
  7. acaba the one da America Krala karşı gelebilecek mi? Bu kitabı okumak için çıldırıyorum

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...