15 Şubat 2014 Cumartesi

Yarışma: Harry Potter Fanfiction! (15 Şubat - 15 Mart 2014)

Harry Potter fanfiction'ı yazmaya ne dersin? Daha iyisi, yazdıktan sonra bana gönder ve birinci gelirsen sürpriz bir hediye kazan!



Fanfiction'ın ne olduğunu ve nasıl yazıldığını biliyorsun. Bu yarışmada konu ya da tür ayrımı yok. Harry Potter evreninde geçen ya da Harry Potter karakterleriyle ilgili olan herhangi bir şey yazarak yarışmaya katılabilirsin. Örneğin; Sirius Black'i uzaya gönderirsin ya da Hagrid'in aşk hayatından bahsedersin ve bu, kurallara aykırı bir şey olmaz. = )

Aklına parlak bir fikir gelmiyorsa, şu soruları kendine sorabilirsin ya da serideki kitaplara bir kez daha göz atabilirsin. 

Aşağıdaki kuralları dikkatlice okumayı unutma.



Kurallar:

  • Bu yarışmaya sadece Türkiye'den katılabilirsin.
  • Yaş sınırlaması yoktur.
  • Yazdığın fanfiction 2.500 kelimeyi geçmemeli. Bu kural dahilinde öykünün uzun ya da kısa olması şansını etkilemez. (MS Word programında kelimeleri saydırabilirsin.)
  • 1 aylık süre içinde (15 Şubat - 15 Mart 2014 arasında) yazdığın fanfiction'ı, ismini de belirterek sadece bu adrese göndermelisin: harrypotter-fanfiction@hotmail.com 
  • Yarışmanın başlaması için toplamda en az 5 kişinin katılması gerekiyor. Katılım daha az olursa, yarışma geçersiz sayılacaktır.
  • Kazanan Nisan 2014'te açıklanacak.
  • Kazanan kişiye e-posta hesabı üzerinden ulaşılacak ve yazdığı öykü bu blogda paylaşılacak
  • Kazandığını bildiren e-posta gönderildiğinde en geç 1 ay içinde geri dönüş yapman gerekiyor.
*Bu, bir çekiliş değil. Blogumdaki 2. yarışma. Bir önceki yarışmayı bir blogger arkadaşla birlikte yapmıştık. Merak edersen, onunla ilgili ayrıntılar da burada: Hikaye Yarışması
**Görsel için Kitapİklimi'nden Pınar'a teşekkür ederim.

Bol şans!


***Update: Yetersiz katılım nedeniyle yarışma iptal edildi. Yeni yarışmalarda görüşmek üzere! 

2 yorum:

  1. Ne güzel bir yarışma, harika olmuş. Biz de okuyabileceğiz hikayeyi, bu daha da iyi.

    YanıtlaSil
  2. Evvvvveeeeeet harika bir yarışma! Hikaye yazma konusunda pek iyi değilim ama Harry Potter'la ilgili olunca sınırsız bir dünya seriliyor önümüze :) Ben de biraz düşüneyim bakalım, belki katılırım :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...