13 Ağustos 2014 Çarşamba

Türkçe Edisyonu Yayımlanan Yeni Kitaplar: "Just One Day" (by Gayle Forman) ve Diğerleri

Ülkemizde yayımlanan yeni kitaplara ve fiyatlarına şöyle bir göz atalım.



Genç yetişkin serileri hızla sona eriyor! Julianna Baggott'ın Pure/Pür ile başlayan yolculuğu Burn/Tutuşma ile bitiyor. 436 sayfalık bu yeni kitabın satışa sunulacağı tarih ise 13 Ağustos. Aynı şekilde finaline kavuşan bir diğer seri de tüm dünyanın gözdesi The Mortal Instruments/Ölümcül Oyuncaklar. 800 sayfalık son kitap City of Heavenly Fire/Cennet Ateşi Şehri raflarda.

Distopya okumak isteyenlerin bir diğer tercihi de Eve/Yeni Dünya olabilir. 312 sayfalık Anna Carey kitabı Pegasus Yayınları etiketiyle satışta.

Adult paranormal romance sevenler için Christine Feehan'ın Dark Fire/Kara Ateş'i de 13 Ağustos'ta kitabevlerinde olacak.

Artık ülkemizde de tanınmaya başlanan Gayle Forman'ın Just One Day/Sadece Bir Gün isimli romanı da kısa süre önce dilimize kazandırıldı. Geçtiğimiz bayram ertesi okurlara sunulan kitap, bu minik listede en çok ilgimi çeken roman aslında. Tanıtım yazısına göz atmak istersen aşağıda.

Bazen bulunmak için kaybolmak gerekir.
Allyson Healey'nin hayatı da tıpkı bavulu gibidir; hazır, planlı, düzenli. Lise mezuniyetinden sonra çıktığı üç haftalık Avrupa turunun son gününde Willem'le tanışır. Özgür ruhlu, gezgin bir aktör olan Willem, Allyson'dan çok farklı bir hayat sürmektedir ve ondan planlarını iptal edip kendisiyle birlikte Paris'e gelmesini teklif ettiğinde Allyson bu teklife karşı koyamaz. Böylece tehlike, romantizm ve özgürlükle geçecek bir gün başlar: Allyson'ın hayatını tamamen değiştirecek yirmi dört saat.
Aşk, kalp kırıklıkları, yolculuk, kendini bulma ve hayatın karşımıza çıkardığı tesadüfler üzerine kurulu Sadece Bir Gün, bazen hiç beklenmedik anda açılan bir kapının hayatımızı değiştirdiğini ve aradığımız kişilerin aslında çok yakınımızda olduğunu gösteriyor...
"Forman tesadüflerin bizi ne kadar çabuk değiştirebileceğini çok iyi anlatıyor."
-New York Times Book Review-
"Romantik okurlar bu hikâyeye bayılacak; içinde her şey var: gerçek aşk, Paris, Shakespeare ve evet, 'bir günde her şey olabilir' fikri."
-Booklist-
(Tanıtım Bülteninden)



Şimdi gelelim kitapların etiket fiyatlarına:
  • Burn/Tutuşma - 24 lira
  • City of Heavenly Fire/Cennet Ateşi Şehri - 29 lira
  • Eve/Yeni Dünya - 22 lira
  • Dark Fire/Kara Ateş - 25 lira
  • Just One Day/Sadece Bir Gün - 26 lira

Evet, yine indirimli online alışverişin yolu gözüküyor. 

Herkese keyifli okumalar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...