25 Şubat 2015 Çarşamba

Türkçe Edisyonu Yayımlanan Yeni Kitaplar: Through the Ever Night (by Veronica Rossi) ve Diğerleri

2013'de okuyup beğendiğim Veronica Rossi'nin Under the Never Sky/Sonsuz Gökyüzünün Altında romanı, dilimize çevrilen devam kitabıyla karşınızda. Through the Ever Night/Bitmeyen Gecenin İçinde, yarın satışa sunuluyor.



Pegasus Yayınları ayrıca Facebook sayfasında John Green ve en sevdiğim yazarlardan biri olan David Levithan'in ortak kitabı Will Grayson, Will Grayson'la ilgili bir görsel paylaştı. Türkçe ismi "Tek İsim, Tek Kader" olan kitap yakında okurlara sunulacakmış. Seksin tabu olduğu ülkemizde erotikaların ne kadar popüler olduğunu biliyoruz, bu nedenle bakalım erotika olmayan ama içinde farklı cinsel tercihleri olan karakterler bulunan kitaplar nasıl karşılanacak... Bu arada Levithan'in bu kitaptan yola çıkarak bir ek kitap (Hold Me Closer: The Tiny Cooper Story) yazdığını ve yurtdışında an itibarıyla kitabın tanıtım çalışmalarına başlandığını da belirteyim.


Yeri gelmişken...

Every Day için son durum: Yayınevinin isteği üzerine kitabı düzenleyip geçmiş zamana uyarladım. Geniş zaman ekiyle yazılan ve dolayısıyla çevrilen kitaplardan bir kısmınızın hiç hoşlanmadığını biliyorum. Sanırım onlar adına sevindirici bir gelişme. = ) 


Yeni çıkan kitaplardan bahsederken Leigh Bardugo'nun The Grisha serisinin üçüncü kitabı Ruin and Rising/Çöküş ve Yükseliş'ten bahsetmeden olmaz. Yine 2013'te ilk kitabını okuyup beğendiğim bir seriydi.


Aranızda Chelsea Fine'ın The Archers of Avalon/Avalon Okçuları serisini takip eden varsa, onlara da Awry/İkilem'in raflara girdiğini haber vereyim. 

Şimdi gelelim fiyatlara... Evet, yine el yakıyor.

  • Through the Ever Night/Bitmeyen Gecenin İçinde:  26 lira
  • Ruin and Rising/Çöküş ve Yükseliş: 19 lira
  • Awry/İkilem: 29, 50 lira
Hangisini seçtiyseniz şimdiden keyifli okumalar. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...