12 Haziran 2015 Cuma

Türkçe Edisyonu Hazır: Fallen Too Far (by Abbi Glines)

Defalarca sordunuz, yılmadan beklediniz ve...



Tercüme ettiğim kitaplardan biri olan Fallen Too Far, orijinal kapağı ve "Tehlikeli Temas" ismiyle 17 Haziran'da raflarda olacak.



BAMBAŞKA DÜNYALARDAN GELEN İKİ ÜVEY KARDEŞ…
ASLA SİZİN OLMAMASI GEREKEN ŞEYLERE DUYULAN ARZU…
Blaire Wynn’in en son istediği şey babasının yeni ailesinin yaşadığı Florida’daki Rosemary Sahili’ne taşınmaktır. Ancak seçim şansı yoktur. Bir hastalık yüzünden ölen annesi, ardında yüklü borçlar bıraktığı için Blaire’in Alabama’daki çiftliği elinde tutması mümkün değildir.
Koltuğunun altındaki tabancayla kamyonetini zengin sahil kasabasına çeken Blaire buraya asla uyum sağlayamayacağını bilmektedir. Babasının Paris’e gittiğini ve onu yeni üvey kardeşi Rush Finlay’le yalnız bıraktığını öğrenince daha büyük bir hayal kırıklığı yaşar. İnsanları hor gören, hiçbir şeyden pişmanlık duymayan, adı çıkmış bir rock yıldızının oğlu olan Rush yakışıklı olduğu kadar şımarıktır da… Ve Blaire’i gördüğü anda genç kızın kanına girer.
Yaz ayları ilerledikçe genç kadın, Rush’ın asla tahmin etmediği yanlarını görecek ve birbirlerine karşı hisleri görmezden gelemeyecekleri kadar güçlenecektir. Ancak Rush, Blaire’in tüm dünyasını yıkacak bir sır bilmektedir. Blaire genç adamın tehlikeli temasına kendini kaptırmadan önce bu gizemi ortaya çıkarabilecek midir?
“En sevdiğim Abbi Glines kitabı olarak listemin zirvesine yerleşti.”
Colleen Hoover

256 sayfalık bu romandan birkaç alıntı okumak isterseniz tıklayın.

Bu arada zamanında tüm seriyi tercüme ettiğimi de belirteyim. = )

Şimdiden keyifli okumalar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...