9 Eylül 2015 Çarşamba

Tamamı İllüstrasyonlu Yeni Harry Potter Baskısı Çıkıyor

Bloomsbury ve Scholastic tarafından kitap severlere sunulacak yeni Harry Potter kitapları, ilk kez tamamen illüstrasyonlarla süslü olacak. 



Ekim ayında ilk kitabı yayımlanacak bu yeni, ciltli baskılarda tüm illüstrasyonlar Jim Kay tarafından yapılmış. Gelin bu muhteşem illüstrasyonlardan bazılarına birlikte göz atalım.





Patrick Ness'in A Monster Calls/Canavarın Çağrısı'ndan hatırlayacağınız sanatçının çalışmalarından etkilenmemek elde değil. Bilhassa yukarıda gördüğünüz Harry Potter portresine hayran kaldım. Bu konuda JK Rowling ise, "Jim Kay'in illüstrasyonlarını gördüğümde derinden etkilendim. Harry Potter'ın dünyasını yorumlama şekline bayıldım ve yeteneğini bu amaçla kullandığı için onurlandım ve minnettar kaldım," diyerek hislerini belirtmiş.



Aşağıda ise gökyüzünde büyülü motosikletle uçan Hagrid'i görebilirsiniz.



Ne düşünüyorsunuz?
Bu kitapları da Harry Potter koleksiyonunuza eklemek istemez miydiniz?

3 yorum:

  1. Türkiye'deki baskı değişecek sandım sevindim bir an. Ama gerçek üzücüydü. :D :D Şaka bir yana gerçekten güzel olacak gibi kapaklar. Ama ben şu sırt tarafları birleşince Hogwarts çıkan baskılara aşığım. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, o baskılar da gerçekten çok güzel. = )

      Sil
  2. ben geçen gün d&r da gördüm en ufak bi fikrim yoktu kapakların değişeceğinden psikolojim bozuldu yaa çok güzeller aslında da henüz 4 ve 6 yı kütüphaneme ekleyemediğim için diğerleri klasik baskı onlar öyle olmaz yaa ama hepsini de yeni baştan alamam bi kötü oldum :/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...