25 Aralık 2015 Cuma

Yeni Kitap: Horrorstör (by Grady Hendrix)

Yılın en iyi kitaplarından biri, yıl sona ermeden raflara girdi. 


ORSK'a hoşgeldiniz. 

Bu parodi/korku romanında yazar Grady Hendrix bizi her şeyiyle Ikea'nın taklidi olan bir perakende satış zincirinin Cuyahoga şehrindeki 00108 numaralı halkasına götürüyor ve bu mağazada sahiden çok garip şeyler oluyor.



Belirtmem gerekir ki bu kitabı elime alır almaz işçiliğine hayran kaldım. Parlak kapağı ve renkli illüstrasyonlarla süslü lüks kağıda baskısı bir yana tam bir Ikea katalogu klonu olması için ne gerekiyorsa yapılmış. O kadar ayrıntılı ve özenle hazırlanmış ki içinde bu hayali mağazanın kat planı ve eve teslim sipariş formu bile var. İnsan okurken gülmeden edemiyor.

Zodyak Kitap dehşetle sunar...
Grady Hendrix’in ABD’de yayınlanan ve 13 dile çevrilen korku-gerilim romanı Türkçe’de. Şık kapağı ve sayfa tasarımıyla dikkat çeken Horrorstör, okuyucuyu Cleveland, Ohio’daki bir mobilya mağazasındaki çalışanların yaşadıkları korku dolu bir geceye davet ediyor.
NPR’ın “2014’ün En İyi 100 Kitabı” seçkisinde yer alan ve Sil Baştan, John Malkovich Olmak filmlerinin senaristi Charlie Kaufman yapımcılığında televizyona uyarlanacak olan Horrorstör kitap satılan her yerde!

Kitabı gördüğünüz yerde şöyle bir incelemeden geçmeyin derim.

*Kitabın tanıtım videosunu izlemek isterseniz tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...