29 Mayıs 2017 Pazartesi

Yeni Kitap: Warcross (by Marie Lu)

Ülkemizde de yayımlanan Legend/Efsane üçlemesiyle dünyanın en gözde genç yetişkin romancıları arasına katılan Marie Lu'nun hayranlarını heyecanlandıran yeni bilim kurgu/gerilim serisi Warcross, ilk kitabıyla eylül ayında karşımızda olacak.



Warcross, dünyanın dört bir köşesinden oyun severlerin göz bebeği olmuş çevrimiçi bir oyundur. Öyle ki her gün oynayan milyonlar için artık sadece bir oyun değil, bir yaşam tarzıdır. Kimisi gerçeklerden kaçmak için kimisiyse para kazanmak için oyuna katılmaktadır. Hacker Emika Chen ise yasadışı yollardan bahis oynayanların peşine düşerek yolunu bulmaya çalışır. Ancak bir an evvel para kazanması gerektiğinde büyük bir risk alarak davet edilmediği Warcross Şampiyonasının açılış oyununa girer ve ezkaza kendini yarışmanın göbeğinde bulur. Tutuklanacağını düşünürken tam tersi olur ve yeteneğinden etkilenen oyunun yapımcısı Hideo Tanaka ona geri çeviremeyeceği bir teklifte bulunur.

Nasıl?
Okumaya değeceğini düşünüyor musunuz?

Ready Player One/Başlat ve Erebos gibi kurgunun kilit noktasında oyunların yer aldığı romanları seviyorsanız, Marie Lu'nun yeni kitabı da sizi içine çekebilir. Üstelik bu kez hikayenin bir kısmı Tokyo'da geçiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...