15 Haziran 2012 Cuma

Haber: Watersong Serisi Başlıyor

Amanda Hocking ismini mutlaka bir yerlerde duymuşsunuzdur. Ülkemizde de orijinal dilindeki kitaplarından bazıları satılan, genç yetişkin yazınının yeni yıldızlarından Hocking'in belki de en büyük özelliği, self-published (yani kendi imkanlarıyla kitabını yayımlayan) bir yazar olarak adını tüm dünyada duyurabilmesi. Hiç şüphesiz, bu başarıda aslan payı sosyal medyaya ve blogger'lara düşüyor ki yazar Switched isimli kitabının ön sözünde teşekkürlerini sunuyor.




Yazarın yeni serisi Watersong, St. Martin's Griffin etiketiyle Ağustos ayından itibaren okurların beğenisine sunulacak. Serinin ana teması, denizlerin güzel olduğu kadar korkunç da olabilen mitolojik kızları siren'lar.

Seriye ait ilk kitabın 7 Ağustos 2012'de, ikinci kitabın ise 2013'de yayımlanması planlanmış. Dört kitaplık bu seride, kitaplar sırasıyla Wake, Lullaby, Tidal ve Elegy isimlerini taşıyor.


Türk okurlarının da artık Amanda Hocking ile tanışma vaktinin geldiğini duyurup, yayınevlerimizi bir an önce yazarın kitaplarını Türkçe'leştirmeye çağırıyorum.

2 yorum:

  1. kitabın türkçesi çıktı mı ya da çıkacak mı acaba?

    YanıtlaSil
  2. Bu yönde bir haber duymadım.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...