28 Ocak 2013 Pazartesi

Alışveriş Notları: "The Everafter" ve Diğerleri




  • The Everafter

  • Tantalize

  • The Host/Göçebe


Yeni kitaplarımın ikisi, The Everafter ve Tantalize aslında ikinci el, hiç öyle gözükmeseler de! (Tahmin edebileceğiniz gibi çılgınlık derecesinde ucuz bir fiyata BWB'den aldım!) Diğer kitabım The Host/Göçebe ise Türkçe. Onu da birçok kez alışveriş yaptığım bir kitapçıdan indirimli olarak temin ettim.

The Everafter, şu anda okumakta olduğum ve neredeyse sonuna vardığım Elsewhere gibi "ölümden sonraki hayat" temasını işliyor. (Sanırım bu aralar en çok ilgimi çeken de bu.) Arka kapağında Elsewhere'in yazarı Gabrielle Zevin ve henüz herhangi bir kitabını okumadığım Jay Asher'ın övgüleri var. Kapağının rengini adlandırmak güç; mürdüm ile çivit mavisi arasında bir tonda.

Tantalize ise toplam dört kitaplık, vampirli-kurt adamlı fantastik bir serinin ilk halkası. İtiraf etmeliyim ki bu kitabın kapak tasarımı (özellikle sırtı) tahminlerimin üzerinde çıktı ve siyah-kırmızı ağırlıklı rekleriyle gerçekten çok hoş görünüyor. Arka kapağındaki yarasa figürünün önünde ise The Silver Kiss/Gümüş Öpücük kitabının yazarı Annette Curtis Klause ile A Great and Terrible Beauty/Müthiş ve Korkunç Güzel, Rebel Angels/Asi Melekler ve blogger'lar arasında epey konuşulan The Diviners gibi kitapların yazarı Libba Bray'in övgüleri yer alıyor.

Twilight serisini sevmeyenlerin bile tavsiye ettiği The Host/Göçebe de bir şekilde kitaplığıma girmiş oldu. Filmini izlemeden önce kitabını okumayı tercih edeceğim.

3 yorum:

  1. Güle güle oku vampirella! :)

    YanıtlaSil
  2. Göçebeyi okumamış olmana çok şaşırdım, okuduğumda çok sevmiştimm ama sonu son sayılmazdı bence yazarında 2.yi çıkarası yok sanırım,iyi okumalar :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...