3 Eylül 2013 Salı

BaşaSar: Ağustos 2013

Ağustos boyunca neler okuduk? Birlikte hatırlayalım.

The Girl in the Wall = 1
Brightest Kind of Darkness = 3Ink = 4


*Kısaca Ağustos 2013:

Açıkçası, Ağustos'ta farklı türlerde kitapların yanı sıra, Pride and Prejudice/Gurur ve Önyargı ile Wuthering Heights/Uğultulu Tepeler gibi daha önce okuduğum bazı klasikleri tekrar okumak istediğim için çok fazla genç yetişkin romanı okumaya vakit kalmadı. (Bunlardan ilkini iki, ikincisini ise dört ya da beş kere okumuş oldum.) Genç yetişkin kitaplarından ise sırasıyla The Girl in the Wall, Brightest Kind of Dark ve Ink Kindle'ımdan geçti. Aralarında en çok beğendiğim, Japonya'da geçen Ink oldu. Bu kitapların üçüne de birer eleştiri yazısı yazdım ve hepsine yukarıdaki listeden ulaşabilirsiniz.

4 yorum:

  1. sitede büyük çoğunlukla YA kitaplarını paylaşıyorsunuz ve ben de YA kitaplarının büyük meraklısı olduğumdan bu durum çok hoşuma gidiyor.özellikleTürkiye'de çıkmamış İngilizce kitapları paylaşıyorsunuz ki gerçekten size çok özeniyorum.Merak ettiğim konu o kitapların İngilizce kopyalarını nereden bulabiliyorsunuz ? Türkiye'de yaşamıyor musunuz ? Bu kitapları sizin gibi nerden edinebileceğim hakkında bir bilginiz var mı ?

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, güzel sözlerin için teşekkürler.

    Türkiye'de yaşıyorum ama bu İngilizce kitap bulmakta sıkıntı yaşadığım anlamına gelmiyor neyse ki. = ) Bu konuda detaylı bir yazım var; sorunlarının cevaplarını o yazıda bulabileceğini düşünüyorum. Buradan yazıya ulaşabilirsin: http://vampirellaninguncesi.wordpress.com/2013/01/17/rehber-ingilizce-kitap-nereden-alinir/

    YanıtlaSil
  3. Mac and Barrons :)11 Eylül 2013 00:27

    Merhaba vampirella. Her yazını büyük bir ilgiyle takip ediyorum. Ben büyük bir Karen Marie Moning in Fever serisi hayranıyım. Bu seri ile ilgili internette küçücük bir yazı bile bulsam oturup okuyorum. Çılgın mıyım neyim ? :) Her neyse lafı çok dolandırmayım. Sadece seninde bu seriyi okuyup okumadığını merak etmiştim. Okuduysan acaba o seri ile ilgili bir inceleme paylaşabilir misin? Yada okumadıysan okumayı düşünür müsün?

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim. = ) Fakat Fever serisini hiç okumadım ve şimdilik okuma listemde yer almıyor.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...