7 Kasım 2013 Perşembe

Google Play'de Kitaplar

Google Play'deki kitapları gördünüz mü? Evet, artık Kobo'yla yetinmek zorunda değilsiniz. Tabii çok para harcadığınızda kendinizi kötü hissetmiyorsanız! Çünkü tıpkı Kobo'da olduğu gibi İngilizce kitaplar, bu elektronik mağazaların ABD vitrinlerine kıyasla pahalı. Yabancı kitap severlerle aynı e-kitapları okuyabilirsiniz ama bu aynı ücreti ödeyeceğiniz anlamına gelmiyor maalesef.





Google Play'deki kitaplara Android işletim sistemli akıllı telefonlarınızdan ve tabletlerinizden ulaşabildiğiniz gibi bilgisayarlarınızdan da web sitesini ziyaret edip kitaplara hemen göz atabilirsiniz. Şu anda buna vaktiniz yoksa, genç yetişkin kitaplarına örnek olarak seçtiğim Blood-Kissed Sky'ın mobil sayfasını aşağıda görebilirsiniz. J.A. London'ın 368 sayfalık paranormal romance'ine 12 liraya sahip olmak mümkün.





Ücretler hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilmeniz için ilginizi çekebilecek birkaç kitabın fiyatını toparlayarak aşağıdaki listeyi oluşturdum. Tuzlu, değil mi?





  • Light: A Gone Novel (by Michael Grant) 20,62 TL

  • Goddess (by Josephine Angelini) 14,30 TL

  • Divergent (by Veronica Roth) 16,49 TL

  • Delirium (by Lauren Oliver) 21,62 TL

  • Through the Ever Night (by Veronica Rossi) 19,24 TL

  • Taken (by Erin Bowman) 19,24 TL

Bunlara ek olarak, Google Play'de çizgi romanlar da bulunuyor. House of Night Legacy, Angel Omnibus, Hellboy: House of the Living Dead ve çeşitli Buffy çizgi romanları gözüme takılanlar arasında. Fakat arşiv şu anda oldukça kısıtlı gözüküyor.


Keyifli okumalar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...