12 Nisan 2014 Cumartesi

Türkçe Edisyonu Yayımlanan Yeni Kitaplar: "My Soul to Take" (by Rachel Vincent) ve Diğerleri




Ding-dong! Yeni kitaplara göz atma vakti geldi.


Ülkemizde uzun soluklu urban fantasy serisi Shifters ile tanınan Rachel Vincent'ın bir diğer serisi Türk okurlarla buluşmaya hazır: Soul Screamers/Ruh Çığlığı. Toplam yedi romanlık YA paranormal romance serisinin ilk kitabı "Ruh Hırsızı" adıyla satışa sunuldu.

Jamie McGuire'ın Providence serisi de devam ediyor. Üçüncü ve son roman Eden/Cennet yayımlandı. Yurtdışında hiç ses getirmeyen bu serinin, ülkemizde görece başarılı olma sebeplerinden biri de sanırım orijinallerden farklı ve daha ilgi çekici kapakları. (Bir blogger, sırf kapağı için serideki kitaplardan birini aldığını itiraf etmişti!) Diğer yandan, DEX'in de yurtdışında pek ses getirmeyen bir seriyi ülkemizde başlattığını görüyoruz: The Violet Eden Chapters. İlk roman Embrace/Uyanış, 16 Nisan'dan itibaren raflarda okurlarını bekleyecek. 

Ülkemizdeki genç yetişkin furyasını uzaktan seyreden yayınevlerinden Remzi Kitabevi, bir YA contemporary ile karşımızda: My Life Undecided/Şu Benim Kararsız Hayatım. Tür ilginizi çekiyorsa, yayınevinin sitesinden detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Şimdi gelelim fiyatlara. Siz yine en iyisi internetten ya da indirimli kitap satan bir yerlerden temin edin.

  • My Soul to Take/Ruh Hırsızı - 22 lira
  • Eden/Cennet - 20 lira
  • Embrace/Uyanış - 21 lira
  • My Life Undecided/Şu Benim Kararsız Hayatım - 17,50


Keyifli Okumalar!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...