19 Haziran 2015 Cuma

Oyun Alışverişi: Monster Summer Sale'den Aldıklarım

Geçen sene yayınladığım The Game Diaries | Oyun Günlüğü yazılarımdan biri E3 2014'e özeldi. Bu sene de bir yazı hazırlayacağım ve ardından özel bir oyun yazısı daha gelecek. Bugün ise Steam'in Monster Summer Sale'inden bahsedeceğim.


Steam bu devasa kampanya kapsamında neredeyse kataloğundaki her oyunda özel indirimler yaptı. Sürekli yenilen listeyi takip ederek gerçekten süper fiyatlara süper oyunlar edinmek mümkün.


Backlog'um çok büyüdüğü için ilk başta bir şey almaya yanaşmadım ama bir süredir oynamak istediğim Long Live The Queen'i çok ucuza görünce sepete eklemem şart oldu. Zamanında oyun severlerin oylamasıyla Greenlight'tan geçerek kataloğa girmeye hak kazanan bu oyunda on dört yaşında tahta çıkmak zorunda kalan bir kraliçemiz var.

Sonra yanına bir de Hatoful Boyfriend attım ve böylece iki yeni görsel romanım oldu. Bu garip otome oyununu mutlaka bir yerlerde duymuşsunuzdur. Oynar oynamaz ben de izlenimlerimi burada paylaşmayı düşünüyorum.

Bu arada Steam'deki bu kampanyanın 21 Haziran'a kadar devam edeceğini de belirteyim. Oynayacak bir şeyler arıyorsanız mutlaka göz atın. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...