14 Eylül 2018 Cuma

Lauren Oliver'ın Yeni Kitabı Broken Things

Sadece bir öykü olduğunu sanmıştık... gerçek olana dek.

Genç yetişkin yazınının üretken isimlerinden Lauren Oliver'ın yeni kitabı Broken Things, üç hafta sonra okurların karşısında olacak. Yeni bir yazı için bundan daha iyi bir neden olamazdı!

Lauren Oliver Broken Things


Summer Marks ormanın bir kuytu köşesinde öldürüldüğünde herkes bu cinayeti en yakın arkadaşları Mia'yla Brynn'ın işlediğini düşünmüştür. Görünüşe göre bir saplantı haline getirdikleri The Way into Lovelorn ("Lovelorn'a Açılan Yol") isimli kitap sayesinde el ele bir hayal alemine dalan arkadaşların düşleri kabusa dönüşmüş, ölümcül bir hale bürünmüştür. Summer'ın beşinci ölüm yıl dönümü gelip çattığında ilk bakışta önemsizmiş gibi görünen bir keşif, gizemin kapılarını bir kez daha aralayacak ve Mia'yla Brynn'ı tekrar bir araya getirecektir. 

Nasıl?
Sizin de ilginizi çekti mi?
Hımm... Bizi yeni bir Before I Fall/Ben Ölmeden Önce deneyimi bekliyor olabilir mi? 

Yazar okuru sahici ve merak uyandıran karakterlerle tanıştırmayı da planladıysa kitaba şöyle bir göz atmak isterim doğrusu.

Şimdiden herkese keyifli okumalar!

1 yorum:

  1. Hoş ve yararlı bir blogunuz var,sizi yeni keşfettim ve takibe aldım. Sizi de beklerim,sağlıcakla kalın.https://dizifilmkitaptavsiye.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...