27 Temmuz 2011 Çarşamba

Okuma Listesi: A Beautiful Dark (by Jocelyn Davies)


Skye on yedinci doğumgününde birbirine taban tabana zıt iki kişiyle tanışır; Asher ve Devin. Kendisinden ne istediklerini bir türlü çözemeyen Skye, bu yeni yüzlerin hayatına katılmasıyla beraber hem kendisi hem de ebeveynlerinin geçmişiyle ilgili karanlıkta kalan bazı gerçekleri de gün ışığına çıkartacaktır.



Genç yazar Jocelyn Davies, kitap için uç noktalarda iki erkek karakter yaratmış. Asher vahşi, çekici ve dışadönük bir genç, öte yandan Devin daha naif ve sempatik. Böylece ana karakter Skye'ın yaşaması gereken dilemmanın da temelleri atılmış oluyor. Buraya kadar normal bir gençlik romanı olduğunu varsaydığımız kitap, Skye'ın melekler hakkında öğrendikleri ile değişiyor. "The Order" ve "The Rebels" olarak iki gruba ayrılmış olan melekler karanlığı ve aydınlığı temsil ediyorlar. Yani, bu kitaptaki melekler "fallen angels" kategorisine girmiyor.


Jocelyn Davies'in yarattığı paranormal evren ve içinde barındırdığı tuhaf olaylara yol açan doğaüstü yaratıklar okuyucu kitlesini memnun edeceğe benziyor.

3 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...