19 Şubat 2014 Çarşamba

TBR & Backlog: Okunacak Kitaplar & Oynanacak Oyunlar

Fiziksel kitap listemi şişirmemek, gerçekten seveceğimi düşündüğüm kitapları alarak büyütmek, benim için çok önemli. Soldaki bu görsel, şu anda okunmayı bekleyen kitaplarımı gösteren bir kare. Tek tek incelemek gerekirse, kitaplar şöyle:


*Linkler Goodreads'e gider.

Kitapların adını elimdeki baskısına göre yazdım. Yani, İngilizce baskıysa, İngilizce adıyla listemde. Aslında kitaplığımı iyice incelesem bu listeye birkaç kitap daha eklenir. En iyisi şimdilik böyle bir maceradan uzak durmak. = )

Şimdi gelelim 2012'ye girerken aldığım PS3'de "oynanmayı bekleyen" oyunlarıma. Çoğu PS Plus güzelliği niteliğinde dijital, sadece birkaçı fiziksel.


Aşağıdaki listede ise 27 Mart'ta aldığım PS Vita konsolumda oynayacağım bazıları PS3 ve PS4 ile ortak olan (cross-buy) oyunlarım:



PC'de ise şu oyunlar var:


**Linkler Metacritic'e gider.


Şimdi tüm mesele, içlerinden bir tanesini seçmekte!

***Hey, bu liste eski. Güncel hali burada.

6 yorum:

  1. Metro: Last Light
    BioShock Infinite

    Bu iki oyunu çok merak ediyorum. Ne zaman oynasam mı acaba desem araya bir şeyler giriyor. :) Oynamaya bunlardan başlamalısın benceeee! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiyen için teşekkürler.

      Daha önce hiç BioShock oyunu oynamadığım için BioShock Infinite'den çekiniyorum biraz ama o metacritic puanını ve fragmanları görünce insan heves etmiyor değil. Hatta bir oyun eleştirmeni, oynarken dini inancını gözden geçirdiğini söylemişti. Son derece ilgi çekici! = )

      Sil
  2. Bence kesinlikle ama kesinlikle okumaya Shirley'den başlamalısın. En sevdiğim kitaplardan bir tanesi Shirley.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiyen için sana da teşekkürler. = )

      Shirley'nin (karakter) bir kitapta Emily Brontë'den esinlenilerek yazıldığı belirtilmişti. Benim için manevi değeri var bir de üstüne. Kesinlikle ilk sıralarda olacak.

      Sil
  3. İngilizce kitapları nerden alıyorsun? Pandora gibi internet sitelerinde istediklerim her zaman bulunmuyor ve fiyatı yüksek..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir ara "Özel Dosya" kategorisinde üzerinde durduğum bir konuydu. Okumak istersen, burada: http://vampirellaninguncesi.blogspot.com.tr/2013/01/rehber-ingilizce-kitap-nereden-alnr.html

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...