7 Eylül 2014 Pazar

"Yeni Ruh" Çekilişi!

İçinizden birine yepyeni bir Yeni Ruh baskısı hediye etmek istiyorum. Kim olacağını belirlememe yardım etmek için ise sadece bu yazının altına "kitabı neden okumak istediğinizi" yazmanız yeterli.



Hepsi bu kadar. Gerçekten.

Bol şans! = )

Kurallar:

1. Çekiliş bittiğinde kazanana e-posta adresinden ulaşacağım. Bu nedenle, yorum atarken e-posta adresinizi ilgili alana girin ya da belirtin.
2. Çekilişe Türkiye'nin her yerinden katılabilirsiniz.
3. Yaş sınırlaması yoktur.
4. Gönderim esnasında yaşanabilecek sıkıntılarda sorumluluk kabul edemeyeceğim. (Kitap, bir kargo şirketiyle gönderilecektir.)
5. Çekilişe 21 Eylül 2014'e kadar katılabilirsiniz.

*Güncelleme: Çekiliş sona erdi.
**5 yıldızlı yorumum burada, kitaptan alıntılar ise burada.

13 yorum:

  1. Merhaba,
    Kesinlikle bu kitabı istiyorum çünkü; belki de gerçek hayatta benim bile fark etmeden farklı olanı kötü bir dille eleştirdiğim ya da farklılıklara, toplumun içinde olması gereken bir değer gibi değil de bir lanetmiş gibi baktığım olaylar, durumlar olabilir. Hatta belki de bu şekilde farklılanan ben bile olabilirim. Bu kitabı okuyup bakış açımı değiştirerek hayattaki farklılıklara daha ılımlı yaklaşabilmeyi umut ediyorum. Ayrıca sizin yorumunuzu okuyup 5 yıldızı görünce de hiçbir endişem kalmadı :D
    Mail: yeditepelisehirli@gmail.com
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Her kitapçıya gittiğimde gözüme çarpan bir kitap. Almak için iç geçiririm her zaman. Ama her kitapçıya gidişimde aklıma koyduğum başka kitaplar vardır , gider onları alırım. Alacaklar listemde hep erteleniyor ve ertelenmeye devam ediyor gibi. Bu çekilişi görünce heyecanlandım. Belki ben kazanırım dedim ve katılıyorum da. Normelde kapakta yüz olanları sevmem. Ama bu kitap bambaşka gibi sanki. Benim alma isteğim var okuyup ta bir deneyim kazanmak için. Bu yazarı daha hiç okumadım belki bu kitabı okur beğenip , diğer kitaplarını da okurum. '' DEX '' yayınlarınıda pek sevmem , belki bunu okur DEX yayınlarını sevmeye başlarım. Herkese kazanmak için başarılar. E - posta ; yaren.durmus@hotmail.com

    YanıtlaSil
  3. Sadece bütün aksiliklerin, kötü sözlerin, iğrenç insanların ve kirli havanın etkisinden biraz da olsun kurtulmak; kitabın bana sunduğu dünyada bir kaç saatliğine olsa da kaybolmak, ihtiyacım olan tek şey. Zaten böyle olağan dışı kitaplara bayılırım, rüyamda bile okuduğum satırların ön gösterimleri olur, boş vakitlerimde kitabın her cümlesini aklıma getirip sırıtırım. Ruhsuz'u okumadım ama almak istediğim kitaplar arasında. Yeni Ruh'da öyle, sadece para biriktirmeye çalışıyorum.
    Kısaca gerçek olmayan satırların arasında yıllarca kaybolup; her satırın, her dizenin kokusunu içime çekmek istiyorum. Yeni Ruh'u bu yüzden istiyorum.
    Evet, yorumumu Açlık Oyunları kitabından; Effie'nin, her milimetresi renkli rujla kaplı, dudaklarının arasından dökülen meşhur sözlerle bitirmek istiyorum "Şans sonsuza dek sizinle olsun." (Bu katılımcı arkadaşlarım içindi!)
    Ulaşım: bersuansen@gmail.com

    YanıtlaSil
  4. Kitabı hediye edebilmek için sadece neden okumak istediğimizi öğrenmek istemeniz çok samimi bir yöntem. Bunun için teşekkür ederim. Doğrusu daha önce adını bile duymadığım bu kitabı okumak istememin sebebini bilmiyorum ancak sizin sayenizde beni düşünmeye ve kendimi sorgulamaya yöneltmiş olması benim için değerli olmasının nedenidir. Bu kitabı neden okumak istiyorum? Bundan önce okuduğum kitapları neden okumak istemiştim? Temelde hepsinin cevabı aynı aslında ; Okuma ihtiyacı. Bu yüzden bu kitabı okumak istememin sebebi sadece okumak istemem. Sanırım hepsi bu.
    Sevgilerimle.
    (hzlpyln@outlook.com)

    YanıtlaSil
  5. Kitabın yorumuna bakınca ne kadar da güzel kitap olduğunu gördüm ve 5 yıldız vermeniz benim için okuma nedeni...
    nuraydurmus1974@hotmail.com

    YanıtlaSil
  6. Çünkü serinin ilk kitabı Ruhsuz'u okudum ve dolayısıyla ikinci kitap da çoktan okuma listeme girmişti. :)
    yenicezeynepebrar@gmail.com

    YanıtlaSil
  7. Merhaba,
    Yeni Ruh adını görür görmez üzerine atıldığım bir çekiliş oldu bu =) Ruhsuz harikaydı.Ciddi ciddi reenkarnasyon olayının varlığını sorgulattırdı =) Özellikle sonlarına doğru çok heyecanlandığımı belirtmek isterim.Okuyanı içine çekebilen kitapları çok severim.Serinin devamını da gerçekten merakla bekliyordum.Umarım bana gelir bu güzellik :)
    Sevgiler

    gamze174@gmail.com

    YanıtlaSil
  8. Bu kitabı istiyorum çünkü serinin kapakları muhteşem ve yazarın oluşturduğu dünya ilgimi çekiyor. Bir de çevirmen hususu var tabi :P Çeviride hoşuma gittiği için kitap alınacaklar listesindeydi ancak bir türlü sıra gelmediği için alamadım, bu da benim için büyük bir fırsat. :3

    bozkurtcan06@hotmail.com

    YanıtlaSil
  9. Çünkü yeni bir ruh yaratacak bir kitaba ihtiyacım var ^^ Oda burada !
    evindelisiii@gmail.com
    sevgiler (:

    YanıtlaSil
  10. Yazarın kitabını hiç okumadım.Merak ettim kitabı, eğer kazanırsam diğer kitaplarını da alıp okumayı düşünüyorum.
    gulaytakaz@hotmail.com

    YanıtlaSil
  11. Çünkü Ruhsuz kitabını çok beğenrek okumuştum,bu kitabı da okumasam sıkıntı basar valla:))
    aylankt@hotmail.com

    YanıtlaSil
  12. Bu yazarın bir önceki kitabını çok duymuştum okuyamadım.Eğer kazanırsam okumayı çok isterim.
    sonaygokhankoparmal@hotmail.com

    YanıtlaSil
  13. Kitap hakkında yapılan yorumlar ve kitaba yapılan puan ve kitap kapağı ilgimi çekmişti zaten.Okumak için sabırsızlandığım ender kitaplardan biri
    damladurmusd@hotmail.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...