10 Şubat 2014 Pazartesi

Kitaptan Alıntılar: "Collide"

New York, yeni bir iş, narsist bir sevgili ve yasak bir aşk... New Adult Romance türündeki Collide'ın Pegasus Yayınları etiketiyle çıkacak Türkçe baskısını kimler merakla bekliyor? = )


İşte senin için birkaç alıntı!







Sırtını duvara yaslayarak pirinç korkuluğa tutundu, kendine gelmeye çalıştı. Yabancının üzerinde bıraktığı etki sinirlerini allak bullak etmişti. Hızla akan olayları düşünerek başını sağa sola salladı, yemeği götürmeyi kabul ettiğine pişman olmuştu. Yine de kendini binadan dışarı atabildi ve evine gitti.

*****




Önünde derbeder görünse de -takım elbisesinin ceketini çıkartmıştı, gevşek kravatı boynundan sarkıyordu ve gömleğinin kolları gelişigüzel katlanmıştı- her açıdan böylesine nefes kesici bir adama hayatında hiç rastlamamıştı. Sadece fiziksel açıdan da değildi -çünkü Tanrı biliyordu ki gezegendeki en seksi erkek olduğunu düşünüyordu- ortada daha fazlası vardı. Sadece varlığı bile içinin titremesine neden olmuştu.

*****

Söylediği korkunç şeyler üzerinden akıp geçse de kalbinde yeni yaralar açtığını hissediyordu, kelimelerini zihinsel anlamda bir kenara ittirmeye çalışırken ona cevap vermedi.

*****


Emily, güneşin parlak ışıklarına karşı gölgelik oluşturan akça ağaçlardan birinin altına ufak bir çarşaf serdi. Sırt çantasını yanına yerleştirip içindekileri boşalttı ki içinde iki sandviç, iki şişe su ve en sevdiği roman olan Uğultulu Tepeler vardı. Artık tek ihtiyacı olan Dillon’dı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...